6-Reason-LCS-

liniLED® Lichtsturing Systeem

Het liniLED® Systeem is een concept dat bestaat uit hoogwaardige, flexible LED strips (IP20, IP40, IP68), RVS overloopbare lichtarmaturen (IP68), LED handleuningen (RVS, IP40/IP65) en diverse accessoires. Daarnaast bieden wij u de mogelijkheid om uw lichtsysteem te completeren met een (op maat gemaakt) lichtsturing systeem.

Het liniLED® Lichtsturing Systeem (LS) kan voor zowel binnen als buitenverlichting van commerciële, industriële en residentiële omgevingen worden gebruikt. Of het lichtsturing systeem nu geïntegreerd wordt in een bestaande omgeving (lichtschakelaar op de muur) of als onderdeel van noodverlichting (geïntegreerd met een Gebouwbeheer Systeem): er is altijd een liniLED® oplossing (op maat) beschikbaar.

Download de nieuwe liniLED® Lichtsturing Systeem brochure |

6 Reden waarom het liniLED® Lichtsturing Systeem ideaal is voor uw project(en)

1. Volledige controle
Het liniLED® Lichtsturing Systeem zorgt ervoor dat de juiste hoeveelheid licht wordt verspreid waar en wanneer dat nodig is. Het systeem kan tevens met een bestaand Gebouwbeheer Systeem worden geïntegreerd.

2. Gebruiksvriendelijk
Bestuur eenvoudig diverse individuele lichtarmaturen en/of groepen vanaf één gebruikersinterface. Vele besturingsprotocollen kunnen tegelijkertijd worden gebruikt. Denk hierbij aan eenvoudige bedieningsknoppen, 1-10 V, DMX, DALI en diverse netwerk protocollen.

3. Draadloze besturing
Een draadloos lichtsturing systeem brengt vele voordelen met zich mee, zoals lagere installatiekosten en de vrijheid om schakelaars of voorschakelapparatuur te plaatsen waar u maar wilt. Aanvullend bieden wij de mogelijkheid om het lichtsysteem te besturen met een smartphone, tablet (iOS, Android, Windows) of ander multiplatform. Hierbij kunt u rekenen op een op maat gemaakt en gebruiksvriendelijke gebruikersinterface.

4. Energiezuinig
Een van de belangrijkste voordelen van een lichtsturing systeem, is het lage energieverbruik. In combinatie met een LED verlichtingssysteem kan een duurzame verlichtingsoplossing worden geboden.

5. Optimalisatie van het liniLED® Systeem
Creëer met uw liniLED® Systeem eindeloos veel mogelijkheden op het gebied van ontwerp, creativiteit, veiligheid, duurzaamheid en gemak.

6. Oplossingen op maat
Wij weten hoe belangrijk het is om op maat gemaakte oplossingen te kunnen bieden: het is wat ons uniek maakt in de (LED) verlichtingsindustrie. Zo zijn wij onder meer gespecialiseerd in complexe, dynamische verlichtingsprogramma’s/applicaties.

Vraag ons naar de mogelijkheden|