Onze aluminium Aeris profielen hebben het ASI keurmerk. Een keurmerk dat staat voor duurzame aluminium, van mijnactiviteiten tot aan onze aluminium profielen. En dat betekent samen weer een stap in de richting van duurzaamheid.

Over ASI
Het Aluminium Stewardship Initiative (ASI) is een wereldwijde, multi-stakeholder, non-profit normstelling en certificatie-organisatie. Het werkt aan een verantwoorde productie van aluminium volgens een volledige waardeketenbenadering. Het is het enige certificaat dat door een externe partij wordt geauditeerd en dat de hele waardeketen van aluminium bestrijkt, van mijnactiviteiten tot aan aluminium profielen. Dit ASI-certificeringsetiket is een stempel van goedkeuring. Je kunt dit etiket vergelijken met het duurzame FSC-etiket voor hout of het MSC-etiket voor vis. Meer lezen over ASI doe je hier.

Goed nieuws
Met het afnemen van onze duurzame aluminium Aeris profielen draag je actief bij aan een duurzame industrie en houden we onze wereld leefbaar, ook voor volgende generaties.

Bekijk onze liniLED® Aeris assortiment hier.