Nederlandse liniLED® distributeur, Klemko, heeft in de afgelopen jaren een sterke en betrouwbare naam opgebouwd in de (licht)technische sector. Decennialang levert zij innovatieve producten in aanwezigheidsdetectie, aansluittechniek, LED verlichting en Domotica.

Klemko vindt het belangrijk dat het kennisniveau van haar partners op peil blijft. Daarom geeft zij ondermeer trainingen aan installateurs, groothandels en adviseurs. Onlangs heeft Klemko een geheel nieuw centrum geopend: het Klemko LED Applicatie Centrum.

In het Klemko LED Applicatie Centrum, ook wel KLAC genoemd, zijn verschillende omgevingen gecreëerd. Denk hierbij aan een horecagelegenheid, kantoor, retail en zelfs een woonkamer. In deze verschillende omgevingen worden de laatste ontwikkelingen op het gebied van LED, aanwezigheidsdetectie, domotica en aansluittechniek getoond.

Het KLAC is met zijn ruim 400 m², dé perfecte locatie voor groothandels, installateurs en adviseurs om samen met hun klanten de diverse lichtmogelijkheden te ervaren. Met slimme oplossingen in ondermeer aanwezigheidsmelding, daglichtafhankelijk- en aanwezigheidsafhankelijk dimmen, kunnen enorme besparingen gerealiseerd worden, zonder aan comfort en beleving in te leveren.

Naast de beleving van het licht en de besparingen die gerealiseerd kunnen worden, geeft het KLAC de installateur tevens inzicht in de juiste manier van installeren van LED armaturen en sensoren.

Benieuwd naar het KLAC? Bel voor meer informatie of voor het maken van een afspraak naar 088 – 002 33 00. Meer informatie: www.klemko.nl.