liniLED® Displays & Panelen
Om klanten het liniLED® Systeem te laten ervaren, is het liniLED® assortiment aangevuld met een ruim aanbod van demo materiaal. Zo biedt het assortiment displays & panelen met de verschillende kleuren en lichtintensiteiten van de liniLED® LED strips. Deze displays & panelen kunnen uitstekend worden gebruikt in winkels, showrooms, etc.

liniLED® Demo Sets
Naast de displays & panelen, bevat het liniLED® assortiment verschillende kleine, compacte demokoffers. De liniLED® Demo Sets zijn bijvoorbeeld een uitstekend instrument om (nieuwe) klanten kennis te laten maken met de hoogwaardige, flexibele liniLED® LED strips. De koffers zijn verkrijgbaar met een liniLED® Top of Side LED strip in verschillende kleuren en lichtintensiteiten.

liniLED® Inspiratiekoffer
Toch liever de hoogtepunten van het gehele liniLED® assortiment ervaren? Dat kan met de liniLED® Inspiratiekoffer! In deze handige, compacte koffer vind je o.a. verschillende liniLED® LED strips en profielen, alsook een liniLED® Wandpaneel, RGB Demo Voeding, liniLED® Demo Controller, de nieuwe liniLED® Top IP68 Kit, etc.

liniLED® Handrail Koffer
Nieuw in het assortiment is de liniLED® Handrail Koffer. Deze handige koffer bevat een prachtige demo van de liniLED® Handrail (Ø42,4 mm), een stekkertrafo en een liniLED® Handrail brochure. Afhankelijk van de gewenste kleur en lichtintensiteit, wordt de betreffende liniLED® Top LED strip vooraf in de handleuning gemonteerd.

LET OP | De liniLED® Handrail Koffer is alleen verkrijgbaar op aanvraag! Ga direct naar de dichtstbijzijnde distributeur.