Fabrikant liniLED®

Triolight B.V. is opgericht in 2000 en staat wereldwijd bekend als de fabrikant van het hoogwaardige, Europese liniLED® Systeem. Onze organisatie levert innovatieve en toonaangevende (LED) verlichtingsoplossingen voor cliënten in sectoren zoals: maritiem, architectuur, infrastructuur, bouw, zorg, horeca en retail. Met een uitgebreid netwerk van professionele architecten, lichtontwerpers en planners zijn wij actief in meer dan 40 landen wereldwijd.

 
Bekijk bedrijfsbrochure |

 

liniLED® Systeem

Het liniLED® Systeem is een concept dat bestaat uit flexibele LED strips (IP20, IP40, IP68+, IP69K), RVS overrijdbare lichtarmaturen (IP68), LED handleuningen (RVS, IP65, IK10) en diverse accessoires. In andere woorden: één adres voor al uw projecten.

 

Visie

Wereldwijd staat liniLED® bekend als hét merk voor alle niet standaard oplossingen van hoge kwaliteit. Juist in een markt waarin er zo veel aanbieders bij komen, onderscheidt liniLED® zich door ‘modulaire outdoor solutions’ aan te bieden. liniLED® wordt een wereldwijd open platform waar kennis van verlichting gedeeld wordt.

 

Missie

“Wereldwijd lineaire lichtoplossingen realiseren in situaties waar geen standaard voor is”
The liniLED® Factory is een breed inzetbare werkplaats om van modulaire producten een lineair LED product te maken. Het moet een inspirerende plek zijn waar professionele klanten altijd welkom zijn om zich te laten inspireren. Deze producten worden wereldwijd projectmatig toegepast in projecten waar maatwerk producten vereist zijn.

 
Bekijk onze gedragscode |

 

Oplossingen op maat

Een wereld zonder LED verlichting is vandaag de dag nauwelijks voor te stellen. Dankzij de duurzame, energiezuinige en onderhoudsvriendelijke eigenschappen, blijft de vraag naar LED verlichtingsoplossingen toenemen. Lees meer over onze oplossingen op maat |

 
Bekijk onze Algemene Voorwaarden |