liniLED® AERIS PROFIEL

Met trots presenteren wij onze nieuwe serie liniLED® Aeris Profielen: duurzame, overloopbare aluminium profielen, die uitstekend in combinatie met de liniLED® PCB of Top LED strips kunnen worden gebruikt. Afhankelijk van het gewenste effect kan het profiel worden uitgerust met heldere of diffuse kappen. De combinatie van het lichte, duurzame aluminium en diverse handige accessoires, zorgt ervoor dat het liniLED® Aeris Profiel zeer eenvoudig kan worden geïnstalleerd. Ideaal voor LED oplossingen in vloeren, wanden, plafonds, etc. De liniLED® Aeris Profielen zijn verkrijgbaar in vier verschillende afmetingen: L20 (B20,2xH19 mm), H20 (B20,2xH37,5 mm), L30 (B30xH19 mm) en H30 (B30xH37,5 mm).

Eenvoudige installatie
Dankzij het lichte, duurzame aluminium en het gebruiksvriendelijke kliksysteem, is het liniLED® Aeris Profiel zeer eenvoudig te installeren. Zichtbare kabels kunnen netjes worden weggewerkt, door het profiel op de kabelgoot te klikken. Sluit het installatieproces af met de speciale ‘onzichtbare’ bevestigingsclips en de aluminium eindkappen voor een mooi eindresultaat.

IP67 | PU ingegoten
Het liniLED® Aeris Profiel is tevens verkrijgbaar als IP67 lichtarmatuur: liniLED® Aeris Profiel PU ingegoten. Deze variant kan geheel naar wens worden samengesteld met behulp van het stappenplan. Afhankelijk van het gewenste effect, kan het profiel met een heldere of diffuse giethars worden ingegoten. Voor het ultieme diffuse lichteffect, adviseren wij om de diffuse giethars te gebruiken in combinatie met de High Power (PSP) versie van de PCB LED strip. Dankzij de korte afstand tussen de LED’s, kan een mooie diffuse uitstraling worden gecreëerd. Doordat het profiel wordt verlicht met een van de hoogwaardige liniLED® PCB LED strips, heeft het liniLED® Aeris Profiel PU ingegoten dezelfde voordelen als een LED armatuur: energie efficiënt met een verwachte levensduur van meer dan 50.000 uur.

Bekijk hier de mogelijkheden.

Category: Architectuur

Share This: