Is jouw organisatie al klaar voor de 1,5-meter-samenleving? Triolight biedt wereldwijd maatwerk LED verlichting voor binnen en buiten. We denken graag mee hoe jouw organisatie haar klanten, bezoekers, gasten en collega’s veilig kan ontvangen.

Kies voor één van onze standaard armaturen of maatwerk
Stel je eigen producten samen door te kiezen voor één van onze standaard armaturen waarbij oneindig veel variatie in o.a. lichtuitstraling, waterdichtheid, afmeting en kleur mogelijk is. Of kies voor maatwerk waarbij we jouw verlichting op maat maken. We denken graag met je mee!

Handrail – Winner reddot award 2015
De Handrail biedt zowel sfeer als functionele verlichting. En is in de 1,5-meter-samenleving perfect te gebruiken om looprichtingen te creëren, zowel binnen als buiten.
Bekijk hier de verschillende mogelijkheden van de handrail.

Aeris profielen
Gebruik dit profiel om looproutes op een mooie en duurzame manier aan te duiden. Ook makkelijk te gebruiken om doorgangen te markeren als in- of uitgang. Het Aeris profiel is verkrijgbaar in verschillende lengtes en kleuren i.c.m. verschillende lichtkleuren en intensiteiten.

Rond markeerlicht
Duidt met dit ronde overloopbare en overrijdbare armatuur gemakkelijk afstand aan in looppaden en wachtrijen. Waterdicht, dus ook ideaal voor buiten.

Verkrijgbaar in verschillende lichtkleuren en intensiteiten. Vraag ons naar de mogelijkheden.

LED strips
Met ons ruime assortiment aan flexibele LED strips zijn oneindig veel lichtlijnen te creëren voor binnen en buiten om een veilige 1,5 meter omgeving te creëren. Denk hierbij aan:
– Verschillende lichtintensiteiten;
– Verschillende kleuren;
– Verschillende IP-waardes (waterdichtheid);
– Verschillende vormen.

Snelle levering
Al onze producten worden in Barneveld voor jou op maat gemaakt.
Alles onder één dak. Dat betekent korte lijnen en een snelle levering.