Het liniLED® assortiment bestaat uit verschillende LED strips, lichtarmaturen en accessoires. Dankzij de diversiteit en het ruime aanbod is het liniLED® assortiment zeer breed toepasbaar: voor elk project is gepaste oplossing beschikbaar. Om meer inzicht te geven in de mogelijkheden van ons assortiment, hebben wij vijf profielen geselecteerd die elk een ander lichteffect kunnen realiseren.

Klik op onderstaande tabbladen en laat je inspireren!

Organische vormen

Met het liniLED® U-Profiel kunnen zowel lineaire als organische vormen worden verlicht. Echter, de toepassing hangt af van de buigradius en de ondergrond. Vraag ons naar de specificaties.

Koofverlichting

Dankzij de lichte buigzaamheid is het liniLED® U-Profiel tevens een uitstekend hulpmiddel tijdens het monteren van LED strips in (ronde) koven. Alternatief: liniLED® Zadel

Lineaire verlichting

Het liniLED® Alu U-Profiel is de aluminium variant van het standaard liniLED® U-Profiel. Met beide profielen kunnen strakke, lineaire lijnen worden gecreëerd. Het liniLED® Alu U-Profiel is eventueel ook (op aanvraag) verkrijgbaar in andere geanodiseerde kleuren.

Ideale montageinstrument

Het liniLED® Zadel (incl. tie wrap) is het ideale montageinstrument, indien de liniLED® Top of Side LED strips op gebogen oppervlakten moeten worden gemonteerd.

Smalle afmetingen

Het liniLED® Zadel is zeer eenvoudig in gebruik en is dankzij de smalle afmetingen zeer breed toepasbaar.

Diffuse lichtlijnen

Creër met behulp van de Profielen Alu Laag & Hoog schitterende diffuse lichtlijnen. De profielen zijn eenvoudig te bevestigen met de bijbehorende bevestigingsclips. De afbeelding toont het lage profiel met een PCB LED strip. Uiteraard kan ook de Top LED strip in het profiel worden toegepast. De diffuse uitstraling kan worden bepaald met de verschillende diffuse profielkappen.

Diversiteit

De diffuse Profielkappen zijn ook verkrijgbaar in een heldere variant (zie afbeelding). Met behulp van de diverse Eindkappen kunnen de aluminium profielen mooi worden afgewerkt. Klik hier voor het overzicht van de bijbehorende accessoires.

Grote lijnen

De liniLED® Lijnprofielen 20 mm en 40 mm bieden de ideale uitkomst, wanneer lichtlijnen in wanden, gevels, plafonds en zelfs daken gewenst zijn.

Effect

Afhankelijk van het gewenste lichteffect kan gekozen worden voor een diffuus of helder acrylaat. Bijbehorende accessoires zijn de eindkappen en bevestigingsclips. Andere geanodiseerde kleuren op aanvraag.

Indirecte verlichting

Creër een subtiel lichteffect met de Traptredenprofielen Indirect. Dankzij het profiel wordt de verlichting direct op de onderliggende traptreden geschenen i.p.v. direct in het gezichtsveld. Alternatief: liniLED® Alu U-Profiel

Directe verlichting

In o.a. bioscopen en theaters is het van groot belang dat traptreden met name in het donker goed verlicht zijn. Met het Traptredenprofiel Direct wordt snel en eenvoudig een veilige omgeving gecreeërd. Verkrijgbaar in zilver en zwart. Andere geanodiseerde kleuren op aanvraag.